Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

«Καθάρισε» ο Μακίνουα


Ένα γκολ του Στίβεν Μακίνουα στο 13’ αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη η Λάρισα κόντρα στον Πιερικό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κατερίνη και αποτελούσε την τέταρτη στα πλαίσια της προετοιμασίας των «βυσσινί» (δεύτερη νίκη μετά από αυτή επί της Καβάλας).

Ο Γιάννης Παπακώστας χρησιμοποίησε για μεγάλο διάστημα τους βασικούς και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άριστη αμυντική λειτουργία, η οποία δεν άφησε να απειληθεί η εστία του Βιέρα, την καλή συνεργασία Μετίν-Κανόμπιο στο κέντρο που χάρισε ωραίες στιγμές στους φιλάθλους και την κινητικότητα του Μακίνουα στην επίθεση, με τον Νιγηριανό να είναι ο μοναδικός που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Λαζαρίδης Γ., Γουσούλης, Δήμας, Κοντέων, Χατζής, Σβόιτς, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς, Πουρτουλίδης, Πέντα.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης Κ., Κωνσταντινίδης, Πουλάκος, Μήτρου, Παπαγεωργίου, Νίκου, Καρακούτης, Τόσκας, Παυλίδης.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα (65’ Αμπάρης), Νταμπίζας (73’ Γκαμπέτας), Ταυλαρίδης (80’ Καρανίκας), Βενετίδης (46’ Κατσιαρός), Βελάσκο (46’ Ταλ), Ιγκλέσιας, Ρομέου (78’ Κολοβέτσιος), Μετίν (78’ Σιατραβάνης), Κανόμπιο (46’ Βούζας / 78’ Πούρι), Μπλάζεκ (78’ Αμπουχατζίρα), Μακίνουα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου