Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ισόπαλοι οι νέοι με την Καβάλα


Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 για την ομάδα Νέων U-20 της ΑΕΛ κόντρα στην Καβάλα, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας». Οι «βυσσινί» έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο, αφού μέχρι και 20 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα είχαν προβάδισμα ασφαλείας τριών γκολ και η επικράτησή τους προδιαγράφονταν άνετη.

Με πολύ καλή εμφάνιση έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με το εντυπωσιακό 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Τσιάρας με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Ελευθεριάδη. Στο 39’ ο Γκαλίτσιος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Παπαθανασίου, ο οποίος έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Παπαϊωάννου κι ο τελευταίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα. Τρίτο γκολ στο 45’ με προβολή του Παπαθανασίου μετά από σέντρα του Τσιάρα. Ενδιάμεσα, στο 28’ η Καβάλα είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπνόπουλου.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου οι Νέοι της ΑΕΛ είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Παπαθανασίου (52’) και Αλεξόπουλου (65’) όχι μόνο να «σφραγίσουν» το τρίποντο, αλλά και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Δεν τις αξιοποίησαν, όμως, κι έτσι οι φιλοξενούμενοι αρχικά μείωσαν με σουτ του Βισεντίνι στο 70’, έκαναν το 3-2 με τον Αυλωνίτη στο 77’ (ο Πρίφτη απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το πέναλτι, αλλά στην επαναφορά ο παίκτης της Καβάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα) και πήραν τον βαθμό ισοφαρίζοντας στο 91’ όταν ο Αβραμίδης εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη εκτίμηση του Νόνη, έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε σωστά.

ΑΕΛ: Πρίφτη, Γκαμπέτας, Λούγκος, Νόνης, Γκαλίτσιος, Κουσιώρας, Παπαθανασίου (71’ Συκιώτης), Τσιάρας (60’ Αλεξόπουλος), Φαλάγγας (66’ Τόλιος), Ελευθεριάδης, Παπαϊωάννου.

Καβάλα: Παπαθανασίου, Ελευθεριάδης Κ., Χργκόβιτς, Βισεντίνι, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης, Ελευθεριάδης Χ., Καπνόπουλος (75’ Ζαγκλιβέρης), Πασχαλάς (50’ Καμπάτζης), Μαυροβασίλης (66’ Αβραμίδης), Μπρατσιάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου