Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πηλαδάκης: «Αμαρτία να μην κερδίζεις με τόσες φάσεις». «Έπρεπε να μετρήσει…»


Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά όχι και με το αποτέλεσμα (0-0) εμφανίστηκε ο Κώστας Πηλαδάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με την Καβάλα.Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας τόνισε πως είναι… αμαρτία να μην κερδίζει μία ομάδα έχοντας κάνει τόσες φάσεις, ενώ αναφερόμενος στο ακυρωθέν γκολ του Βενετίδη, είπε πως θα έπρεπε να μετρήσει αν ήταν κανονικό.
«Η ομάδα δείχνει πως ανεβαίνει αγώνα με τον αγώνα, γιατί δένει περισσότερο αν και χρειάζεται να βρούμε ακόμα καλύτερα "πατήματα". Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί κάναμε πολλές φάσεις. Πέρα του δοκαριού, απ' ότι πληροφορήθηκα είναι και κανονικό το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αμαρτία να μην κερδίζεις με τόσες φάσεις», είπε ο Πηλαδάκης ξεκινώντας την τοποθέτηση του και πρόσθεσε:

«Σε αυτές τις αγωνιστικές χρειάζεσαι και λίγο τύχη αλλά και αυτό που δικαιούσαι, γιατί αν ήταν κανονικό το γκολ θα έπρεπε να κατοχυρωθεί. Δε συνδυάζω τη συγκεκριμένη φάση με όσα έγιναν στα άλλα παιχνίδια, απλώς κάνω μια παρατήρηση χωρίς θυμό… χωρίς τίποτα. Θεωρώ, πως αν η ομάδα δικαιούται κάτι θα πρέπει να το παίρνει τουλάχιστον μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, πλέκοντας το εγκώμιο των φιλάθλων της ΑΕΛ, δήλωσε: «Δε ξέρω αν είναι αισιόδοξο το πώς καμία ομάδα δεν πέτυχε δεύτερη νίκη. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε για αυτό. Οι νίκες δίνουν το θέαμα που όλοι χρειαζόμαστε για να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι σήμερα δικαιούμασταν τη νίκη για αυτό και αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα θα έπρεπε με τόσες φάσεις που έκανε να έχει πάρει τη νίκη. Το χειροκρότημα στο τέλος έδειξε πόσο ώριμους φιλάθλους έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου