Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νέοι U-17: 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου


Η ομάδα Νέων U-17 της ΑΕΛ συνεχίζει τη νικηφόρα προέλασή της στον Βόρειο όμιλο του οικείου πρωταθλήματος της Super League μετά από την άνετη επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 4-0 στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Οι «βυσσινί» με εξαιρετική εμφάνιση – ειδικά στο 2ο ημίχρονο στο οποίο σημείωσαν και όλα τα γκολ – πανηγύρισαν την 5η νίκη τους σε 7 αγώνες και προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα με 17 βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε αναξιοποίητο με τον Φλέγγα να μετράει ένα χαμένο πέναλτι στο 22’ (απέκρουσε ο Αβδελάς) και ένα δοκάρι στο 38’ (με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων). Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «βυσσινί» βρήκαν τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα και «καθάρισαν» με σχετική άνεση το ματς. Το 1-0 στο 49’ με τον Παπαγεωργίου μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Γκουντρουμπή. Το 2-0 στο 52’ με προβολή του Φλέγγα, μετά από σέντρα του Αγρόδημου και κεφαλιά-πάσα του Ψωμολιά. Το 3-0 με σουτ του Σβερκούλη μέσα από την περιοχή στο 62’, ενώ ενδιάμεσα – στο 62’ – ο Κρητικός έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκουντρουμπής στο 85’ με καταπληκτικό τακουνάκι στην κίνηση, μετά από παράλληλη πάσα του Σπανού.
ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Τζιόλης, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Τσιλούλης (55’ Σβερκούλης), Κρητικός (73’ Σπανός), Αγρόδημος (78’ Τσιρογιάννης), Γκουντρουμπής, Φλέγγας (70’ Μπαρούτας), Καραθανάσης (68’ Βερβέρας)
Ολυμπιακός Βόλου: Αβδελάς, Γιοβάνης (83’ Βάτσιος), Τσουκαλάς, Νικογιάννης (63’ Περγάντος), Πρασσάς, Οικονόμου (52’ Ζανής), Κολημήτρας Θ., Ευαγγελός (68’ Κάρφος), Τσιάκος, Κολημήτρας Α., Μαστροπαναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου