Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νέοι U-20: Εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη


Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισαν οι Νέοι U-20 της στις εγκαταστάσεις του «Γ. Μητσιμπόνας» από την Ξάνθη, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League. Οι «βυσσινί» αν και ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα με γκολ μόλις στο 4ο λεπτό από τον Σιατραβάνη, δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να διατηρήσουν το προβάδισμα. Καθοριστική ήταν η φάση του 70ου λεπτού, όταν έχασαν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» τη νίκη με το σουτ του Συκιώτη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 74’ και πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράνου στο 88’. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπουρουζίκας.
ΑΕΛ: Μπαταβάνης, Καρανίκας, Λούγκος, Μπουρουζίκας, Πάτρας, Κουσιώρας (75’ Αλεξόπουλος), Τόλιος (61’ Παπαιωάννου), Γκαμπέτας, Συκιώτης (80’ Ιωαννίδης), Ελευθεριάδης, Σιατραβάνης.
Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μισιρλή Γ., Τσουμάνης, Ζερβανταρίδης, Τσονάκας, Μισιρλή Ο. (46’ Ντόσκας), Χαριτίδης (83’ Μελισσόπουλος), Γκακολάρι, Σιμτσάκης (61’ Λαζαρίδης), Ράνος, Καθάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου