Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νιόπλιας, Λίνεν, Δερμιτζάκης και… άλλοι δύο!

Πυρετωδώς δουλεύουν στη Λάρισα προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Παπακώστα και θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο πρώτο της παιχνίδι στο νέο «AEL FC ARENA». Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Κάμπου εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό!

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Νίκου Νιόπλια ανατράπηκαν. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αν και φερόταν ως το απόλυτο φαβορί λόγω του ότι αποτελούσε τον πρώτο στόχο της διοίκησης, πολύ δύσκολα θα δεχθεί να αναλάβει την ΑΕΛ. Το «διαζύγιό» του με τους «πράσινους» είναι πολύ πρόσφατο και δεν θέλει στο άμεσο μέλλον να αναλάβει την τύχη οποιασδήποτε ομάδας.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες περιπτώσεις από την Ελλάδα, αυτή που φέρεται ως επικρατέστερη, είναι του Παύλου Δερμιτζάκη. Οι διοικούντες την ΑΕΛ όμως δεν πρόκειται να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του visinifanela.blogspot.com/, έχουν κάνει προτάσεις σε δύο προπονητές από το εξωτερικό και περιμένουν τις απαντήσεις τους, οι οποίες θα παίξουν και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Τα ονόματα των δύο ξένων τεχνικών δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Λέγεται όμως πως πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν έχουν ξαναδουλέψει στη χώρα μας, αλλά πολύ δύσκολα θα πουν το «ναι».

Τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο «παιχνίδι» και το όνομα του Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος μπορεί να μην κατάγεται από τη χώρα μας, αλλά έχει πάρει αρκετή δόση από τη… γεύση της ελληνικής πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου