Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Γιάννης Αλεξούλης: "Είμαστε στρατιώτες της ομάδας"

Ο Γιάννης Αλεξούλης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας με την ιδιότητα του σκάουτ ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι εντάσσει στο δυναμικό της τον Γιάννη Αλεξούλη με την ιδιότητα του σκάουτ ποδοσφαιριστών.
Ο Γιάννης Αλεξούλης – γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1964 - έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία ως ποδοσφαιριστής με τη βυσσινί φανέλα, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια για συνολικά 11 χρόνια (1982-89, 1991-95), με ενδιάμεσο σταθμό τον ΠΑΟΚ (1989-91) και τελευταίο τον Ιάλυσο. Υπήρξε μέλος της «χρυσής» ΑΕΛ της δεκαετίας του ’80 και βασικό στέλεχος των ομάδων που κατέκτησαν το Κύπελλο (1985) και το πρωτάθλημα Ελλάδος (1988).
Την υπηρέτησε, επίσης, ως προπονητής τόσο με την ιδιότητα του βοηθού όσο και με αυτή του τεχνικού ηγέτη, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης που έκανε η ομάδα στα «πέτρινα χρόνια» της Β’ και Γ’ Εθνικής. Εργάστηκε, επίσης, σε συλλόγους του νομού (Τύρναβος, Πυργετός, Αμπελόκηποι, Ροδιά, Αμπελώνας, Ελασσόνα), όπως επίσης και στις ακαδημίες του Δήμου Λάρισας, αφήνοντας αξιόλογο προπονητικό έργο. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, γυμναστής-προπονητής ποδοσφαίρου.
Επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Γιάννης Αλεξούλης έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, την ακόλουθη δήλωση:
«Βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι όλοι εμείς που έχουμε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΛ, είμαστε στρατιώτες της ομάδας και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να βοηθήσουμε από οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό προσεγγίζω και το νέο μου ρόλο στην ομάδα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στον συγκεκριμένο τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου