Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τελειώνει του προπονητή. Φήμες για Στράχαν

Στην τελευταία φάση μπαίνει η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΛ, μετά τις συζητήσεις του Κώστα Πηλαδάκη με γνωστό τεχνικό το μεσημέρι της Τετάρτης. Φήμες για Γκόρντον Στράχαν.Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ όταν και ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Παπακώστα, αφού διαπίστωσε πως ο 41χρονος τεχνικός έχασε τον έλεγχο στα αποδυτήρια.
Έτσι λοιπόν ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη, με σκοπό να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός ενόψει των δύσκολων αγώνων με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ωστόσο, που έφτασαν στο σημείο μέχρι και να πολιορκήσουν το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Δερμιτζάκης, άλλαξαν τα σχέδια του κ. Πηλαδάκη που αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει σε αυτό το μοντέλο.

Βέβαια ακόμα και αν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναλάμβανε προσωρινά την ομάδα, είναι πολύ πιθανό στις εξέδρες του AEL FC ARENA να καθόταν ο νέος προπονητής των βυσσινί, με σκοπό να δει από κοντά την ομάδα.

Από την Αγγλία με αγάπη...

Ο προπονητής με τον οποίο φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά έχει πλούσιο βιογραφικό από το Νησί (Αγγλία), είναι έμπειρος και φυσικά έχει κατακτήσει τίτλους. Φήμες θέλουν το όνομα του πρώην προπονητή της Σέλτικ, Γκόρντον Στράχαν, να είναι εκείνο του "εκλεκτού", χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο.

Όπως και να έχει ακόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο να έρθει τώρα στους βυσσινί, είναι λίγο δύσκολο να μπει στο... κλίμα μέσα σε λίγες ημέρες. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πάντως, ο Κώστας Κατσάρας (βοηθός του Παπακώστα) θα βρεθεί στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου