Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος ο Καπό… Περιμένει την ΑΕΛ!

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον ο Ολιβιέ Καπό από τη Σέλτικ και πλέον τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τους διοικούντες την ΑΕΛ, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το Σάββατο, μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή ο παίκτης να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ είναι θετικός στο να αγωνιστεί στη χώρα μας και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «βυσσινί», προκειμένου να μετακομίσει στη Λάρισα μέχρι το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΑΕΛ φαίνεται πως περιμένουν το καθοριστικό παιχνίδι εκτός έδρας με τους «Φαίακες» και έπειτα θα πράξουν αναλόγως…

Οι αξιώσεις του διεθνούς Γάλλου είναι 30.000 ευρώ το μήνα (με προκαταβολή 60.000 ευρώ) προκειμένου να ντυθεί άμεσα στα «βυσσινί» και περιμένει το «ΟΚ» από την πλευρά της Λάρισας για να μπει στο αεροπλάνο.

Από την άλλη, στην ΑΕΛ σκέφτονται ότι η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα δεν τους επιτρέπει, σε αυτή τη συγκυρία, να πραγματοποιήσουν μία επένδυση τέτοιου μεγέθους. Ειδικά αυτή την εποχή που τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών στην Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ό, τι ήταν λίγα χρόνια πριν.

Πάντως, σε περίπτωση που η ΑΕΛ φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κέρκυρας θα έχει κερδίσει μία πολύ σημαντική "μάχη" στον "πόλεμο" που δίνει για την παραμονή και η μεταγραφή θα βρίσκεται μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου