Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Η ΑΕΛ δεν πεθαίνει»

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η ΑΕΛ δεν πεθαίνει ποτέ», έγραφε το πλέον εμπνευσμένο πανό που αναρτήθηκε μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών της λαρισινής ομάδας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αρη.

Μπορεί η προσέλευση των οπαδών των Βυσσινί να μην έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, όμως για ακόμα μια φορά η πλειοψηφία των Λαρισαίων βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Κωστένογλου.

«Εξαφανισμένος» ο Πηλαδάκης

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Κώστα Πηλαδάκη φευγαλέα μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Ρομέου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Σχεδόν ανέκφραστος. Ο πρόεδρος των Βυσσινί για πολλή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα παρέμεινε κλεισμένος στα γραφεία της ομάδας στην «AEL FC Arena». Eλάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μιλήσουν μαζί του, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τον ψυχολογήσουν. Λίγες λέξεις στα πεταχτά και τίποτα περισσότερο. Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να αποκλείσει έπειτα από το χθεσινό (27/02) στραβοπάτημα ο πρόεδρος των Βυσσινί να προβεί σε μια σειρά αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Βλέποντας για ακόμα μία φορά πως το όλο οικοδόμημα την παρούσα φάση δεν δείχνει τα αντανακλαστικά που ίσως και ο ίδιος θα περίμενε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Πλέον το επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελεί κυριολεκτικά το τελευταίο χαρτί μήπως και καταφέρουν να προλάβουν το τρένο της παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου