Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κουζέν: Είμαστε πολύ άτυχοι...


Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντανιέλ Κουζέν τόνισε:  Έχουν μείνει έξι παιχνίδια ακόμη για μας όλα είναι πιθανά, όμως αυτή την στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι κρίμα γιατί είμαστε πολύ άτυχοι και τα λάθη που κάνουμε δυστυχώς τα πληρώνουμε ακριβά. Απο δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε η νίκη είναι μονόδρομος στα παιχνίδια που απομένουν τουλάχιστον να μπορέσουμε να κερδίσουμε τέσσερα με πέντε παιχνίδια για να σωθούμε.
Μερικές φορές είμαστε άτυχοι σκοράρουμε και όταν σκοράρουμε αμέσως δεχόμαστε γκολ. Σήμερα είμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε τα πάντα για να κέρδίσουμε. Δεν μπορούμε πλέον να διαλέξουμε ποια παιχνίδια θα κερδίσουμε από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί.
Αμπουμπακάρι: Ήταν μια άσχημη μέρα για μας. Αν δεις το παιχνίδι αξίζαμε να πάρουμε την νίκη καθώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι από τον Άρη και μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα πράγματα για μας είναι δύσκολα , προσπαθούμε όμως δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι πιστεύουμε ότι μας αξίζει να μείνουμε στην κατηγορία έχουμε καλούς παίχτες, κάνουμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς είμαστε άτυχοι.
Φατί: Ξεκινήσαμε άσχημα στην αρχή του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε για μια ακόμα φορά να πάρουμε την νίκη. Αυτά συμβαίνουν στην συνέχεια πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας.
Τσέζαρεκ: Όταν βάζεις γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και στην συνέχεια ισοφαρίζεσαι, η απογοήτευση είναι μεγάλη. Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς σήμερα, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και το πως να παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Κάναμε ένα λάθος στο τελευταίο λεπτό ενώ έπρεπε να διώξουμε την μπάλα μακριά δεν το κάναμε, φέτος είμαστε γενικά πολύ άτυχη. Τα νεύρα και η ένταση του παιχνιδιού μερικές φορές σε αποσπούν και μπορεί να μην τηρηθεί το fair play, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού και γω είχα την μπάλα αλά δεν είδα τον παίχτη που ήταν πεσμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου