Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Λάρισα - Εργοτέλης (20/03, 19:00)

H Λάρισα υποδέχεται τον Εργοτέλη σε ένα ματς που ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει στην κατηγορία. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος και με την απόσταση που τη χωρίζει από τη σωτήρια 13η θέση να είναι στους πέντε βαθμούς, τα περιθώρια έχουν στενέψει. Τη νίκη για να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή θέλει ο Εργοτέλης.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για να μείνει αήττητη σε πέμπτο σερί παιχνίδι. Νταμπίζας, Βενετίδης, Μετίν και Ρομέου, αποτελούν σημαντικά «εργαλεία» στα χέρια του τεχνικού της Λάρισας και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, θα απουσιάσουν. Οι λύσεις επομένως είναι περιορισμένες, αλλά η ανάγκη για νίκη τεράστια.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι δύσκολα θα ξεκινήσει και ο «απείθαρχος» Ζοέλ Τσιμπάμπα. Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Νίκος Κωστένογλου, ο Αμπάρης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, στόπερ θα παίξουν οι Ταυλαρίδης και Ταλ, ενώ δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Μελίσσης και αριστερά ο Κατσιαρός. Ως αμυντικά χαφ θα χρησιμοποιηθούν οι Ιγκλέσιας και Αμπουμπακάρι, ενώ πιο μπροστά θα κινούνται οι Κανόμπιο, Παγκράτ και ένας εκ των Μπλάζεκ και Σίμιτς. Μοναδικός επιθετικός στο 4-2-3-1 της ΑΕΛ θα είναι ο Κουζέν.

Στον Εργοτέλη ελπίζουν στην κατάκτηση της νίκης μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τα οποία τους έχουν φέρει σε θέση να σκέφτονται ακόμα ζητήματα παραμονής και όχι το κάτι παραπάνω. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, με εξαίρεση των Φραγκουλάκη.

Πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο δεν αναμένονται. Ετσι, η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα αποτελείται από τους Δασκαλάκη στο τέρμα, Σασιασβίλι δεξί μπακ, Χίμπλινγκερ και Αλεξόπουλο στόπερ και Ρουμπάκη αριστερό μπακ. Στα χαφ θέση αναμένεται να πάρουν οι Τζούνιορ, Ολίσε και Μπέτο, ενώ στην επίθεση οι Ρομάνο, Μπούντιμιρ και Βερπακόφσκις, σε ένα συνηθισμένο, για την ομάδα της Κρήτης, 4-3-3.

Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, η επιστροφή του Ηλία Κυριακίδη στην πόλη που αγωνίστηκε για τρία χρόνια, τη Λάρισα. Τέλος να σημειώσουμε πως σε 4 αγώνες στην έδρα των Βυσσινί και σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, το αποτέλεσμα ήταν πάντα ο άσος.

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ (σε επίπεδο superleague)


14-03-10 Λάρισα - Εργοτέλης 1-0
28-02-09 Λάρισα - Εργοτέλης 3-2
13-04-08 Λάρισα - Εργοτέλης 3-2
03-12-06 Λάρισα - Εργοτέλης 2-1

ΣΦΥΡΙΖΕΙ: Τσινιάρης Μιχαήλ (Αθήνα)
ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: Novasports 7
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ: AEL FC ARENA, Κυριακή 20 Μαρτίου 19:00

ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ

Λάρισα: Νταμπίζας (τιμ.), Βενετίδης (τιμ.), Μετίν (τιμ.), Ρομέου (τρ.), Πλιάγκας (τρ.)
Εργοτέλης
: Φραγκουλάκης (τρ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου