Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κοντά σε συμφωνία με Τσιώλη η Λάρισα

Έτοιμος να πει το «ναι» σε πρόταση της Λάρισας να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι είναι ο Σάκης Τσιώλης. Οι συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη έγιναν την περασμένη εβδομάδα και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε να αναλάβει εν λευκώ την ομάδα με τριετές συμβόλαιο για να τη «χτίσει» από την αρχή. Μάλιστα δεν έδειξε να τον απασχολεί αν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή για τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές. Η συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη είναι προ των πυλών, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Μάλιστα φημολογείται πως μία εξ αυτών είναι και του Άρη.

Την ίδια ώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «βυσσινί» προετοιμάζονται για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην «AEL FC Arena». Οι Φαμπιάν Κανόμπιο και Γιαν Μπλάζεκ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα επανέλθουν, ενώ εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Νίκος Νταμπίζας. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας (κάκωση στη Λεκάνη) Αμπουμπακάρι, ενώ επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο τελευταίο ματς ο Στέλιος Βενετίδης και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου