Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τα λόγια ενός ακατανόμαστου....

Λάδι στη φωτιά της προσωπικής του αντιπαράθεσης με την Λάρισα έριξε ο Αχιλλέας Μπέος. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι οι «βυσσινί» προλαβαίνουν να σωθούν «αν μαζέψουν καμιά δεκαριά βαθμού» και υπογράμμισε πως, αν τελικά πέσει, «θα πρέπει να δείξει… καλή διαγωγή για να επιστρέψει»!

«Αν πέσουν και θέλουν θα τους δώσω και κάνα παίκτη δανεικό για να ανέβουν ξανά», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου που όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του και τις… εκδηλώσεις ενθουσιασμού στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε στο ΤRΤ Θεσσαλίας:

«Χάρηκα πολύ όταν ο Πανιώνιος έκανε το 2-0, γιατί δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Πανιώνιος. Και 7-0 να κέρδιζε την Λάρισα θα χαιρόμουν. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο παθιάζεσαι και είναι λογικό να ξεφεύγεις ή ακόμα και να απαντήσεις αν σε βρίσουν».

Όσο για την ΑΕΛ: «Μπορεί και να σωθεί αν μαζέψει καμιά δεκαριά βαθμούς στο τέλος. Αν τελικά υποβιβαστεί, θα πρέπει να δείξει… καλή διαγωγή για να ξανανέβει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: «Τι να πω για έναν άνθρωπο που τρώει ξύλο από την γυναίκα του;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου