Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Φωτιά» στην ουρά…

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και η μάχη της παραμονής έχει «φουντώσει» για τα καλά. Μπορεί ο Πανσερραϊκός, να είναι σχεδόν και με τα δύο πόδια στην Football League και η Λάρισα να είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει, όμως η τρίτη θέση που απομένει είναι ακόμα ανοιχτή.

Οι Εργοτέλης, Ηρακλής και Ξάνθη με 32 βαθμούς είναι σε καλύτερη μοίρα και ψάχνουν μια νίκη για να μείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα επικρατεί το χάος…

Η Κέρκυρα μετά την ήττα της από τον Άρη, έμεινε στους 30 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Στη συνέχεια με δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις με Πανιώνιο και Εργοτέλη έχουν την ευκαιρία να ξεμπλέξουν.

Τους Φαίακες έφτασε και ο Πανιώνιος, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 3-3 με την Λάρισα. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Ηρακλή και Κέρκυρα, ενώ υποδέχονται τον Πανσερραϊκό, μια αγωνιστική πριν ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παίξουν με τον Αστέρα.

Ο Ατρόμητος έχει «μπλέξει» για τα καλά μετά την ισοπαλία του απέναντι στον Εργοτέλη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Καβάλα εκτός και ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, πήρε βαθιά ανάσα και συνεχίζει. Οι Αρκάδες ταξιδεύουν στην Ξάνθη και στη συνέχεια υποδέχονται τον Άρη. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και στο φινάλε υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Η Λάρισα, έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και ψάχνει «θαύματα» για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «βυσσινί» υποδέχονται Εργοτέλη και ΑΕΚ, ενώ αντιμετωπίζουν εκτός τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό και αυτό δείχνουν να το έχουν δεχτεί και στις Σέρρες. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν Άρη και Πανιώνιο εκτός, αλλά και Παναθηναϊκό, Εργοτέλη εντός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Εργοτέλης, 32 βαθμοί: Λάρισα*, Ηρακλής, Κέρκυρα*, Πανσερραϊκός*
Ηρακλή, 32 βαθμοί: Πανιώνιος, Εργοτέλης*, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*
Ξάνθη, 32 βαθμοι: Αστ. Τρίπολης, Ολ. Βόλου*, Καβάλα*, Άρης
Κέρκυρα, 30 βαθμοί: Παναθηναϊκός*, Πανιώνιος, Εργοτέλης, ΠΑΟΚ*
Πανιώνιος, 30 βαθμοί: Ηρακλής*, Κέρκυρα*, Πανσερραϊκος, Αστέρας Τρίπολης*
Ατρόμητος, 29 βαθμοί: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*, Ολυμπιακός, Καβάλα
Αστέρας Τρίπολης, 28 βαθμοί: Ξάνθη*, Άρης, Παναθηναϊκός*, Πανιώνιος
Λάρισα, 24 βαθμοί: Εργοτέλης, ΠΑΟΚ*, ΑΕΚ, Ολυμπιακός*
Πανσερραϊκός, 20 βαθμοί: Άρης*, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος*, Εργοτέλης

Με * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου