Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Νίκησαν οι νέοι της ΑΕΛ

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα στα Δένδρα ανάμεσα στους Νέους της ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 για τους γηπεδούχους. Τα γκολ για τους νικητές οι: Συκιώτης (10’), Τσιρογιάννης (46’ πεν), Κρητικός (83’). Για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Μπόντε στο 44’.
Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες με τους προπονητές να δοκιμάζουν και κάποιους παίκτες.
ΑΕΛ U-20 (X. Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Αγγέλης, Κοτομπέλι, Μπουρουζίκας, Τζιόλης, Τσιλούλης, Τόλιος, Φλέγκας, Βασιλείου (υπό δοκιμήν), Υφαντής (υπό δοκιμήν), Συκιώτης.
Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Ιωαννίδης, Κρητικός, Τσιρογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσιαλής (υπό δοκιμήν).
Απόλλων Λάρισας (Ζ. Μπάμποβιτς): Κούτσικος, Σκάκος, Τσέλιγκας, Περήφανος, Μπαλαμώτης, Βενέτης, Κορλός, Μπόντε, Εμμανουήλ, Καλαμπάκας, Κακαζούκης.
Έπαιξαν και οι: Ταστεμερίδης, Θεοδώρου, Καραγκιόζης, Κολοβός, Πατούνας, Ερσήν (υπό δοκιμήν), Ηρφάν (υπό δοκιμήν), Καρβούνης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκλωμένος Θ.

Υπό το βλέμμα Τσακμακίδη…

Το απόγευμα της Τρίτης, η ομάδα Νέων της ΑΕΛ αγωνίστηκε σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας στα Δένδρα. Εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Τσακμακίδης όπου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ και θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Ο ίδιος κάθισε στην κερκίδα μαζί με τους Ζήση Ζιάγκα (στέλεχος της ΠΑΕ), Χρήστο Μιχαήλ (προπονητή τερματοφυλάκων) και Κώστα Κατσάρα (προπονητή ΑΕΛ) και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Τέλος στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας.







Δοκίμασε παίκτες....

Ημέρες δοκιμών αυτές που διανύουμε και στην ΑΕΛ αν και οι βασικοί παίκτες είναι σε… διακοπές δεν ισχύει το ίδιο για τους νέους που συνεχίζουν μέχρι τέλος του μήνα τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά.
Οι προπονητές της ΑΕΛ τσεκάρουν νεαρά παιδιά ώστε να διακρίνουν κάποια «λαχεία» ενόψει της νέας χρονιάς. Την Τρίτη, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στα Δένδρα δοκιμάστηκαν τρεις παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΛ.
Δύο παιδιά ήταν από ομάδες της Καρδίτσας, ο λόγος για τον Υφαντή από το Μουζάκη και τον Τσιαλή από τον Ταυρωπό. Αυτός όμως που… κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο Άαρον Βασιλείου, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα με το νούμερο 9.
Αναφερόμαστε σε έναν Έλληνα που έχει όμως μεγαλώσει στη Γερμανία. Είναι γεννηθείς το 1991 και αγωνίζονταν στους Νέους της Ντόρτμουντ.
Είναι γεννηθείς το 1991 και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ψηλό παιδί και στο φιλικό δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ξεχώρισε για τα πλούσια σωματικά του προσόντα. Πιθανόν να δοκιμαστεί για λίγες ακόμα ημέρες…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου