Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Προπονητής της ΑΕΛ ο Κρις Κόουλμαν

Ο Κρις Κόουλμαν είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας ενός συν δυο χρόνων.
Οι διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα ήταν αρκετά σκληρές, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΛ έπρεπε να πείσουν ένα προπονητή επιπέδου Premier League και Championship να εργαστεί στον μαγικό κόσμο της Football League.

Τελικά κατά τις 2 τα ξημερώματα στα γραφεία του Κώστα Πηλαδάκη έφτασε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Κρις Κόουλμαν. Τι αναγράφεται πάνω σε αυτό; Καταρχάς έχει διάρκεια ενός συν δυο έτη και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 120.000 ευρώ καθαρά συν άλλα 100.000 περίπου σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Superleague.
Ποιος είναι ο Κόουλμαν;

Ο Κρις Κόουλμαν λοιπόν γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1970 σστην Ουαλία και υπήρξε ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας, Μπλάκμπερν και Φούλαμ αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε στο πλευρό του Τιγκανά στην Φούλαμ, όμως το διαδέχθηκε το 2003 και έμεινε στον πάγκο της ομάδας έως και το 2007.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, για να φτάσουμε στην περίοδο 2008-2010 και την Κόβεντρι από την οποία αποχώρησε για να έρθει στην ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου