Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κατσιαρός: «Μόνο θετικό το νέο γήπεδο»

Η Λάρισα υποβιβάστηκε στη Football League και έτσι η αναζήτηση θετικών στοιχείων στην ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε μόνο εύκολη δεν είναι.
Φωτεινή αναλαμπή και εχέγγυο για το μέλλον αποτελεί φυσικά η κατασκευή του νέου γηπέδου, του πανέμορφου «AEL FC ARENA» που κάνει περήφανους όλους τους Λαρισαίους. Αυτό επεσήμανε ο Παναγιώτης Κατσιαρός μιλώντας στη Nova.
«Το μοναδικό θετικό στοιχείο το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε από τη φετινή χρονιά για τη Λάρισα ήταν η κατασκευή του νέου γηπέδου. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για εμάς, για όλη την πόλη και νομίζω και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε καινούργια γήπεδα και κάτι καινούργιο γενικά στον ελληνικό χώρο», τόνισε αρχικά ο αριστερός αμυντικός της ΑΕΛ.
Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι το νέο γήπεδο αποτελεί ευχή και κατάρα. Το γήπεδο είναι ευχή για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί πραγματικά είναι μία όαση σ' αυτό που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλώς, ίσως, αν θα μπορούσαμε να πούμε, ίσως δώσαμε αρκετή βάση σε αυτό και να μην ασχοληθήκαμε πιο πολύ με το αγωνιστικό κομμάτι».
Οσο για τον απολογισμό της σεζόν; «Πιο άσχημη στιγμή είναι ο υποβιβασμός. Πραγματικά είναι κάτι που με λυπεί, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Ξεκινήσαμε από την αρχή, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι που θεωρώ ότι το κερδίσαμε κατά τύχη, οι εμφανίσεις της ομάδας πραγματικά ήταν πάρα μα πάρα πολύ κακές. Δεν μπόρεσε η ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος να βρει χημεία, οπότε γι' αυτό το λόγο πέσαμε. Δεν είναι θέμα άμυνας ή επίθεσης, δηλαδή να ξεχωρίσεις ότι η άμυνα δεν είναι καλή ή η επίθεση δεν είναι καλή, είναι συνολικά η ομάδα.
Φέτος η χρονιά για τη Λάρισα ήταν πάρα πολύ κακή. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος να βρούμε πραγματικά χημεία μεταξύ μας, να μπορέσουμε να παίξουμε κάποιο καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να σωθούμε. Για αυτό το λόγο έχουμε αυτά τα στατιστικά».
Όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, είπε: «Το καλύτερο γκολ ήταν ένα του Κουζέν, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που έκανε ένα πολύ καλό άλμα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το καλύτερο του πρωταθλήματος, νομίζω του Γιώργου Γεωργιάδη, του Πανσερραϊκού, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις Σέρρες. Ένα σουτ, σε μία περίοδο που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ».
Τέλος, ως MVP του πρωταθλήματος ανέδειξε τον Νταβίδ Φουστέρ: «Έβαλε πολύ καίρια τέρματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, βοήθησε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στην ανάπτυξή του, νομίζω ότι ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, αυτός μαζί με τον Ιμπαγάσα. Νομίζω όμως, αυτός είναι ο πολυτιμότερος επειδή σκόραρε πολλές φορές και έδωσε πολύτιμους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου