Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κόουλμαν: «Εκεί που της αξίζει»

Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η Λάρισα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής των «βυσσινί», Κρις Κόουλμαν, στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την παρουσίασή του.

«Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας, κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που κάποιος θα δει τις εγκαταστάσεις της. Πιστεύω ότι οι ατυχίες ήταν αυτές που την έφεραν σε αυτήν τη θέση. Πρέπει, λοιπόν, όλοι μας, να κάνουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να την επαναφέρουμε άμεσα εκεί που της αξίζει», ανέφερε αρχικά ο Ουαλός τεχνικός στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου».

Στην ερώτηση αν έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας, απάντησε: «Ναι έχω κάνει επαφές με κάποιους παίκτες, ξέρω ότι κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί και σίγουρα θα ήθελα έναν ή δύο παίκτες από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους να συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα έχω ενημερωθεί και για παίκτες από την περιοχή της Λάρισας, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε αναλυτικότερα στο επόμενο διάστημα. Θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη έτοιμο το πλάνο με το οποίο θα κινηθούμε στις μεταγραφές».

Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα χρειαστούν οι «βυσσινί» ενόψει της επόμενης χρονιάς, τόνισε: «Θα ήθελα να έχω ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών για να μπορέσουμε να βρούμε συνοχή, αρμονία και ομαδικό πνεύμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν έχω στη διάθεσή μου 30-35 παίκτες». Σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική φιλοσοφία αλλά και με το πώς ευελπιστεί ότι θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ την επόμενη σεζόν, ισχυρίστηκε:

«Μία ομάδα που θα είναι πιο δυναμική στο παιχνίδι της και κυρίως πιο ανταγωνιστική, έχοντας ως στόχο τη νίκη, μια και αυτές θα μας φέρουν στη Σούπερ Λίγκα».

Οι διοικούντες των «βυσσινί» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί δίπλα στον Κόουλμαν και θα τον εντάξει στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

«Σίγουρα θα προτιμούσα να είναι κάποιος που να γνωρίζω από την Αγγλία, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι έναν άνθρωπο που να ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του. Εξετάζω κάποιες περιπτώσεις και ελπίζω ότι σύντομα θα αποφασίσουμε. Την Παρασκευή μάλιστα επιστρέφω στην Αγγλία και θα συνεχίσω και από εκεί την δουλειά».

Τέλος αναφέρθηκε στον Κώστα Νεμπεγλέρα, που μοιάζει να είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τον έμπειρο αμυντικό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου