Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Άμεση επάνοδος, με καλό ποδόσφαιρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ, εκ νέου μετά από 14 χρόνια, έκανε ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο «onsports» για την απόφαση του να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε τονίζοντας πως «Αποτελούσε επιθυμία μου να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα που με ανέδειξε, στην ομάδα που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και που αγαπούσα σε όλη την πορεία της καριέρας μου».

Παράλληλα ο Κώστας Νεμπεγλέρας κι αυτός με τη σειρά του μετά τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Κρίς Κόουλμαν οριοθετώντας τους στόχους της νέας περιόδου ξεκαθάρισε  πως ««Ο κ. Πηλαδάκης έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και θεωρώ ότι το πέρασμά μας από τη Football League θα είναι σύντομο», ενώ συμπλήρωσε ότι «Προσωπικά ονειρεύομαι τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Νεμπεγλέρα στο «onsports» :
- Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά τελικά γύρισες σπίτι σου…
- «Αποτελούσε επιθυμία μου να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα που με ανέδειξε, στην ομάδα που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και που αγαπούσα σε όλη την πορεία της καριέρας μου. Είχαμε κάνει και πέρσι κάποιες κουβέντες με τη Λάρισα, αλλά δεν ευδοκίμησαν με αποτέλεσμα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Ατρόμητο. Φέτος η εξέλιξη ήταν θετική και ειλικρινά νιώθω ευτυχής που γυρίζω ‘σπίτι’ μου»
- Περιττό να αναφερθεί ότι είχες κι άλλες προτάσεις στα χέρια σου…
- «Πράγματι υπήρξαν κάποιες προσφορές από ομάδες Σούπερ Λίγκας, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε η προοπτική της ΑΕΛ, δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρήσω το μυαλό μου»
- Πώς φαντάζεσαι τη νέα σεζόν; Δεν είναι εύκολη η κατηγορία και η ΑΕΛ δεν μπορεί να χάσει χρόνο…

- «Ο κ. Πηλαδάκης έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και θεωρώ ότι το πέρασμά μας από τη Football League θα είναι σύντομο. Προσωπικά ονειρεύομαι τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας να ξεχάσουν τη χρονιά που προηγήθηκε και προσφέροντας καλό θέαμα να τους αναγκάσουμε να γεμίζουν κάθε εβδομάδα το γήπεδο»
 
- Αλήθεια, την AEL FC Arena την είδες;
- «Πήγα και ειλικρινά έμεινα άφωνος. Μακάρι να είχαν περισσότερες ομάδες τέτοια γήπεδα. Είναι χαρά για κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε τόσο όμορφο περιβάλλον. Ακόμα μεγαλύτερη, όταν οι εξέδρες είναι γεμάτες…»
 
- Ο Κρις Κόουλμαν είναι… φρέσκος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε προβληματίζει αυτό, ειδικά από τη στιγμή που η Football League είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη κατηγορία από τη Σούπερ Λίγκα;
- «Καθόλου. Θεωρώ ότι η επιλογή ήταν εξαιρετική για τη Λάρισα. Σίγουρα η κατηγορία είναι ιδιαίτερη και δύσκολη, αλλά μια καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, μπορεί με το καλό ποδόσφαιρο να προσπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Το βιογραφικό του κ. Κόουλμαν εξάλλου λέει πολλά για την προπονητική του αξία και νομίζω ότι η συνεργασία διοίκησης-προπονητή-παικτών θα είναι άψογη»
- Είσαι από τους παίκτες που ασχολούνται πολύ με το νέο αίμα. Και η ΑΕΛ έχει αρκετά ταλέντα στο ρόστερ της…
- «Αυτό είναι όντως πολύ ευχάριστο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους νεότερους συμπαίκτες μου. Αλλωστε, έχουμε κοινό στόχο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου