Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΑΣας η ΑΕΛ!

Νίκη – ψυχολογίας πήρε την Πέμπτη το βράδυ η ΑΕΛ στα Γιάννενα κόντρα στο τοπικό ΠΑΣ με 3-1 σε αγώνα προετοιμασίας και για τους δύο.
Τα γκολ για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν πέτυχαν οι ΣαϊτιώτηςΣεσίνιαΚαρανίκας. Η «Βασίλισσα του κάμπου» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο που ανέβηκε Σούπερ Λίγκα. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛ ήταν ανώτερη από τον ΠΑΣ.
Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής με τον Μπεσέρα λίγο πριν το φινάλε.
Σίγουρα ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΛ μέχρι τώρα…
Το φιλμ του αγώνα
6’: Ομαδική προσπάθεια της ΑΕΛ με τον Γκονζάλες να κάνει το σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
19’: Όμορφη ενέργεια με Βενετίδη και Σεσίνια, ο τελευταίος βρήκε τον Μπόα Μόρτε και αυτός τον Σαϊτιώτη, που δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός, η μπάλα κατέληξε στον Σιατραβάνη που από καλή θέση σούταρε άουτ.
24’: Ατομική ενέργεια του Τζάνη από αριστερά, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Σωτηρίου.
25’: Εναλλαγή Σεσίνια - Σαϊτιώτη με τον επιθετικό της ΑΕΛ να σουτάρει αλλά ο Ταμπάσης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
32’: Σέντρα του Τζημόπουλου, ο Τζάνης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
43’: Ο Σεσίνια από αριστερά βρίσκει εκτός περιοχής τον Σιατραβάνη που σούταρε άουτ.
44’: Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΣ που βρέθηκε κοντά στο γκολ. Σωτήρας ο Μπόα Μόρτε που με προβολή έστειλε την μπάλα κόρνερ.
47’: ΓΚΟΛΛΛ για την ΑΕΛ!!! Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σαϊτιώτης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
50’: Ο Παπαγεωργίου κατάφερε τελευταία στιγμή να ανακόψει τον Μπακαγιόκο που ετοιμαζόταν να σκοράρει.
52’: Όμορφη ενέργεια Μπόα Μόρτε και Χασομέρη με τον Πορτογάλο να φτάνει τετ α τετ με τον Κηπουρό, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.
56’: Αριστερό σουτ του Μπόα Μόρτε, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κηπουρού.
59’: ΓΚΟΛΛΛ για την ΑΕΛ!!! Ο Σαϊτιώτης δίνει πάσα στον Σεσίνια που μπήκε στην περιοχή και με έναν κεραυνό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κηπουρό κάνοντας το 0-2.
62': Φάουλ στη γωνία του Ντε Βισέντι μπλόκαρε ο Σωτηρίου.
80’: Ο Μπακαγιόκο έκανε τη σέντρα και ο Μπεσέρα με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου μειώνοντας σε 1-2.
89’: ΓΚΟΛΛΛ για την ΑΕΛ!!! Ωραία ανάπτυξη της ΑΕΛ από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Καρανίκα που με έναν αριστερό κεραυνό έκανε το 1-3, σημειώνοντας το ομορφότερο γκολ της βραδιάς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης (46’ Κηπουρός), Μπουζίντ, Χουτ (18’ Βάντερσον), Λίλα (46’ Πάντος), Μιχαήλ (46’ Κώτσιος / 72’ Οικονόμου), Τζημόπουλος (46’ Κεϊτά), Ανδράλας (46’ Πατσατζόγλου), Μπεσέρα, Βίλα (23’ Γεωργίου), Τζάνης (46’ Ντυε Βινσέντι), Κουέβας (46’ Μπακαγιόκο).
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Κολοβέτσιος (84’ Ααράμπ), Καλί, Βενετίδης (74’ Κατσιαρός), Παπαγεωργίου (89’ Ρέντζας), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (64’Χατζής) , Γκονζάλεζ (46’ Χασομέρης), Σιατραβάνης (84’ Καρανίκας), Σεσίνια (62’ Πλιάγκας), Σαϊτιώτης (69’ Ιγκλέσιας).
Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας), με βοηθούς τους κ.κ. Κώστα Ποντίκη (Πρέβεζας) και Χρήστο Μαγιάνη (Άρτας). Τέταρτος ο κ. Νίκο Ρούσσος (Πρέβεζας).
*Ένας παλιός γνώριμος στα Γιάννενα, ο Σαϊτιώτης χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας όταν ακούστηκε το όνομά του.
*Ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του σταδίου η άφιξη του Ζαϊρί για λογαριασμό του ΠΑΣ ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

                                                                                                                                 Πηγη:www.athleticlatissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου