Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έχουμε σωστό τρόπο ανάπτυξης

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Κρις Κόουλμαν μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ δήλωσε:
"Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση, οι παίκτες μου προσπαθούν πάρα πολύ να παρουσιάσουν στο παιχνίδι αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και το καταφέρνουν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό. Παίζουν με φαντασία στο παιχνίδι τους και έχουν σωστό τρόπο ανάπτυξης και αυτό το μαρτυρούν και τα τρία γκολ σήμερα. Υπάρχουν τομείς του παιχνιδιού και στοιχεία που έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης, αλλά γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι οι οπαδοί πρέπει να απαιτούν από εμάς αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, πρέπει να κρατήσουμε αυτόν τον ρυθμό, ειδικά στη Β' Εθνική, όπου και θα αντιμετωπίζουμε ομάδες που θα έχουν πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, παίζοντας με φαντασία στο παιχνίδι μας. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολλές ευκαιρίες".
Για το αν ξεπέρασε η ομάδα το σοκ από την απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας…
"Πιστεύω ότι επανήλθαμε από αυτό το σοκ. Η απόδοσή μας κόντρα στον Οικονόμο ήταν απογοητευτική, αλλά σήμερα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σήμερα η εμφάνισή μας ήταν ακριβώς το αντίθετο από το ματς στα Δένδρα. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μου το ξεπέρασαν, αν και το περίμενα ότι θα χρειαστεί χρόνος. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις ημέρες που ακολούθησαν και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε πολλά πράγματα να πετύχουμε."
Για τον αν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα φύγουν…
"Ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε γιατί τόσο καιρό δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζαμε. Γι' αυτό τον λόγο καθυστέρησαν και κάποιες προσθήκες που πρέπει να κάνουμε. Τώρα που γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, ξέρουμε και ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν για να πάνε σε άλλες ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Και αναφέρομαι φυσικά σε κάποιους νεαρούς παίκτες και όχι σε αποδεσμεύσεις αλλά σε δανεισμό κάποιων παικτών για να πάρουν παιχνίδια και να εξελιχθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου