Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Επιστολή σε FIFA, UEFA οι οπαδοί της ΑΕΛ!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας με αφορμή τις πρόσφατες αποφάσεις θεσμοθετημένων ελληνικών οργάνων πάνω στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, απέστειλαν ανοιχτή επιστολή που κοινοποιήθηκε σε FIFA, UEFA και CAS, ζητώντας την άμεση παρέμβαση τους. «Αν εσείς παραμείνετε απαθείς, ποιο θα είναι το μέλλον του αθλήματος στην χώρα μας;», αναφέρεται στο τέλος του κειμένου που υπογράφεται από πέντε συνδέσμους της ομάδας.

Στην επιστολή των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας αρχικά περιγράφεται η κατάσταση με τις ποινές που επιβλήθηκαν αρχικά σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου και οι οποίες στην συνέχεια άλλαξαν, διατηρώντας τελικά τους δύο συλλόγους στην Σούπερ Λίγκα. (σ.σ δεν αναφέρεται στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα). Στην συνέχεια αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

- «Θέλουμε να καταθέσουμε την δυσαρέσκειά μας για τη συμπεριφορά των ανθρώπων που κρατούν την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους. Όχι μόνο σαν οπαδοί της ΑΕΛ αλλά και σαν φίλοι του Ποδοσφαίρου.

- «Χρειαζόμαστε αφενός μεν την συμπαράστασή σας στον αγώνα μας για την καταπολέμηση του σάπιου κατεστημένου που μαστίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφετέρου την παρέμβασή σας, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι πρόεδροι και οι ομάδες αυτών που είχαν την παραβατική συμπεριφορά».

- «Σας εφιστούμε την προσοχή, διότι οι ανεξέλεγκτη δράση διαφόρων παραγόντων, υπό την πλήρη ανοχή και συγκάληψη της ανίκανης και αναξιόπιστης στο σύνολο των Ελλήνων, ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με πρώτον και χειρότερο όλων τον πρόεδρό της κ. Πιλάβιο, καταπατούν το αίσθημα δικαίου».

Στο κλείσιμο της επιστολής, αναφέρεται: «Αν εσείς με τόσο μεγάλη δύναμη παραμείνετε ασταθείς και δεν καταπολεμήσετε μέχρις εσχάτων τους δυνάστες του Ποδοσφαίρου μας, ποιο θα είναι το μέλλον του αθλήματος στην χώρα μας και όχι μόνο; Μήπως δεν θα υπάρχει μέλλον;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου