Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Μίλησε» ο κόσμος της ΑΕΛ…

Περισσότεροι από 9.000 οπαδοί της ΑΕΛ βρέθηκαν σήμερα στο AEL FC ARENA για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, η οποία έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των «βυσσινί».

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς στο νέο γήπεδο, το οποίο μάλιστα είχε και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς, ως γνωστόν, τα «λιοντάρια» μαζί με την ΑΕΛ αγωνίζονται… χέρι με χέρι για να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά, εξαιτίας του ότι οι οπαδοί είχαν αναρτήσει πανό, στα οποία αναγράφονταν ύβρεις για τον Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και για άλλους φορείς και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς, το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Σιατραβάνης και έπειτα ακολούθησαν δύο γκολ από τον Νεμπεγλέρα (63’, 81’).

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου (46' Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου (87' Φωτιάς), Καλί (46' Ταλ), Κολοβέτσιος (66' Ααράμπ), Κατσιαρός (77' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (75' Χατζής), Γκονζάλες (70' Πλιάγκας), Σιατραβάνης (84' Βούζας), Σεσίνια (46' Σαϊτιώτης), Χασομέρης (81' Καραχάλιος).

Πανσερραϊκός (Γιόσου Ουρίμπε): Γουμάγιας (68' Κολίτσι), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (85' Ντιόγκο), Αλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς (76' Μιλένκοβιτς), Ορφανός (58' Τσαούσης), Παντελιάδης (76' Κοντός), Περπερίδης (85' Παϊζάνος), Πολάκο (46' Βούρτσινα), Αλβάρεζ (68' Μπρκιτς), Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου