Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Φιλική «τεσσάρα» από τον Ατρόμητο


Σε έναν φιλικό αγώνα με πολλούς πειραματισμούς για τους «βυσσινί», η ΑΕΛ γνώρισε σήμερα στο Περιστέρι την ήττα από τον Ατρόμητο, με σκορ 4-0. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τάτος (4’), Καραλής (26’, 65’ πεν.) και Μπρίτο (68’).

Μια βολίδα του Πούρι στο 35’, που έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ κι ένα φάουλ του Σίμιτς στο 65’, το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Καραγκιολίδης, ήταν οι καλύτερες στιγμές για το νεανικό σύνολο με το οποίο παρατάχθηκε η ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΛ κάθισε ο υπό δοκιμή Σλοβάκος Μέντελ, ενώ ο Ιγγλέσιας αντικαταστάθηκε νωρίς για προληπτικούς λόγους, εξ’ αιτίας ενοχλήσεων στο μηρό.

Οι συνθέσεις που παρέταξαν οι δύο τεχνικοί ήταν οι εξής:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σάντγκβιστ (46’ Καραγκιολίδης), Νάστος (74’ Γρομιτσάρης), Τάτος (63’ Β. Καραγκούνης), Μπιλαγί (74’ Πλιθίδης), Ολιβέιρα (63’ Αθανασίου), Σκόνδρας, Καραλής, Φαβάλι (46’ Σαρμιέντο), Σφακιανάκης (74’ Αποστολόπουλος), Καλαντζής (63’ Σαγκανόφσκι)

ΑΕΛ: Μέντελ (46’ Σωτηρίου, 79’ Μπανταβάνης), Μπουκουβάλας, Καρανίκας (46’ Μπαλής), Τριποτσέρης, Μελίσσης, Κυριακίδης, Ιγγλέσιας (18’ Κολοβέτσιος), Πούρι, Σίμιτς, Βούζας (46’ Σιατραβάνης), Αμπουχατζίρα (68’ Ελευθεριάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου