Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Τσέκαρε» τρεις Γάλλους ο Παπακώστας


Η ΑΕΛ της επόμενης θα έχει άρωμα… Γαλλίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Γιάννης Παπακώστας στην τριήμερη παραμονή στη Γαλλία «τσέκαρε» τρεις παίκτες εκ των οποίων έναν είδε (δεν παρακολούθησε το παιχνίδι Λανς-Οσέρ όπως διέρρευσε) και τους άλλους δύο πρότειναν μάνατζερ με του οποίους συναντήθηκε.

Οι θέσεις που αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι αριστερό χαφ (τον παίκτη είδε ιδίοις όμμασι ο προπονητής), κεντρικό χαφ και σέντερ φορ. Αυτές οι τρεις θέσεις είναι άμεσης προτεραιότητας για την ενίσχυση της ομάδας καθώς ο Σκάτσελ και ο Τουάμα ίσως να μην αγωνίζονται του χρόνου στην ΑΕΛ καθώς δεν δικαιολόγησαν τα χρήματα που παίρνουν (ψάχνουν να βρούνε ομάδες) ενώ και η περίπτωση της παραμονή του Κουζέν παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Ο «Αυστραλός» προπονητής χθες το πρωί έφθασε στο Μιλάνο όπου είχε συνάντηση με μάνατζερ για απόκτηση τερματοφύλακα ενώ θα δει και ένα προπονητικό κέντρο στο οποίο η ΑΕΛ θα κάνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα παραμείνει για οκτώ μέρες όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Παπακώστας θα επιστρέψει στην Ελλάδα μάλλον αύριο το βράδυ και είναι άγνωστο αν θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη που επέστρεψε χθες από την Αμερική στην Αθήνα.

Το σενάριο είναι την Τετάρτη το πρωί να υπάρξει συνάντηση των δύο ανδρών ενώ μια πιθανή παραμονή του Παπακώστα στην Ιταλία μέχρι την Τετάρτη θα φέρει την τελική συνάντηση την Πέμπτη το πρωί οπότε και θα εξεταστούν όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας και θα αποφασίσουν σε ποιους παίκτες θα γίνει πρόταση.

Μέχρι τώρα έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες αλλά η ΑΕΛ δεν κατέληξε σε ποιους θα κάνει κρούση ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τις λύσεις συμβολαίων (Τουάμα, Σίμιτς, Μάλαρτζ, Σκάτσελ) που οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν συμβόλαια συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ και η απόδοσή τους δεν ήταν ανάλογη των χρημάτων που έπαιρναν.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΪΟΥ

Στις 14 Μαΐου θα πάρουν άδεια οι παίκτες της ΑΕΛ κατά πάσα πιθανότητα αφού από χθες έχουν μείνει μόλις 15 τον αριθμό για προπονήσεις. Σήμερα έχουν ρεπό ενώ αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές λόγω των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η ΠΑΕ.

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου