Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αποδέσμευσε τρεις


Την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ανακοίνωσε η Λάρισα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπαλή, Πέτρο Μπαϊμάκη και Κώστα Μπανούση, που δεν υπολογίζονταν και έμειναν ελεύθεροι.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών, Δημήτρη Μπαλή, Πέτρου Μπαϊμάκη και Κώστα Μπανούση, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Εξάλλου, τις τελευταίες τους προπονήσεις -πριν η ομάδα αναχωρήσει τη Δευτέρα (12/7) για το Καρπενήσι, εκεί όπου και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν- πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00.

• Η θεσσαλική ομάδα έχει κλείσει, προς το παρόν, δύο φιλικά, με τον Ατρόμητο στις 19 Ιουλίου και με την Καβάλα, πιθανότατα, στις 25.

Ολοκληρώνεται του Μακίνουα

Πολύ σύντομα (ίσως είναι και θέμα ωρών) αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα τυπικά για να αποκτήσουν οι «βυσσινί» τον Στεφάν Μακίνουα. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί ακόμη και σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιο του δανεισμού του για τον επόμενο χρόνο από τη Λάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου