Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ανοδική πορεία


Ευχαριστημένοι από τη διάθεση των τριετών εισιτηρίων διαρκείας είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ Λάρισα. Η διαδικασία αφορά την ανανέωση των θέσεων των παλαιών κατόχων και ο αριθμός που έχουν διατεθεί έχει ξεπεράσει τις 2.500. Μάλιστα, εκτιμάται ότι σύντομα θα ξεπεράσει τις 3.000.

Αυτό το γεγονός προκαλεί ικανοποίηση στους «βυσσινί» και δεν αποκλείεται να εκπληρωθεί το στοίχημα που είχε θέσει ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας θα επιθυμούσε το φετινό καλοκαίρι να διατεθούν περίπου 7.500 και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΛ προτιμούν από τις λύσεις που τους προτείνονται εκείνη της υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού με την ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλαιοί κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης των καρτών τους μέχρι τις 16 Ιουλίου, αφού τρεις μέρες αργότερα θα ξεκινήσει η γενική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη τριετία.

* Υπενθυμίζεται ότι σήμερα – Παρασκευή – αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Στεφάν Μακίνουα. Ο Νιγηριανός επιθετικός -που είναι στη χώρα μας από τη Δευτέρα- πέρασε την Τετάρτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Λάρισα, η οποία τον αποκτά για τον επόμενο ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου