Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Συνέχεια με δυνατούς ρυθμούς!


Ύστερα από μια επίπονη διαδικασία όπως είναι αυτή των εργομετρικών, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ ανέβασαν ρυθμούς. Πιο αναλυτικά η προπόνηση σήμερα περιλάμβανε ασκήσεις με την μπάλα, αερόβιο πρόγραμμα και στο τελευταίο μισάωρο περιείχε δίτερμα.

Πρόβλημα με Μπλάζεκ…

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε κατά την σημερινή προπόνηση με τον Τσέχο διεθνή άσσο της ΑΕΛ Γιάν Μπλάζεκ, καθώς αισθάνθηκε ένα ελαφρό «τσίμπημα» στην γάμπα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

Τέλος στα Δέντρα σήμερα παραβρέθηκε και ο Νιγηριανός Στίβεν Μακίνουα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μη ικανοποιώντας έτσι το χατίρι των περίπου 100 φιλάθλων που έδωσαν το παρών για να τον αποθεώσουν. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο παίκτης θα ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά έτσι ώστε να είναι έτοιμος μέχρι η ομάδα να μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από την Τετάρτη οι προπονήσεις θα γίνουν διπλές (πρωί απόγεμα).

Μεταγραφικά

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή, η ΑΕΛ είναι κοντά στην υλοποίηση της μεταγραφής του νεαρού Σωτήρη Τσιλούλη από την Πελασγιώτιδα Λάρισας.

Του Δημήτρη Πετρωτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου