Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Στόχος μας η πεντάδα»


Την πεντάδα έθεσε ως στόχο της Λάρισας ο Γκέρεμι Ντζίταπ, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «βυσσινί». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κάμπου μίλησε στο athleticlarissa.gr για το κίνητρο του να έρθει στην Ελλάδα αλλά και για τους στόχους της ομάδας του.

«Η ΑΕΛ είναι ένα Ευρωπαϊκό κλαμπ πολύ οργανωμένο που κάθε χρόνο στοχεύει να είναι στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και φέτος», είπε αρχικά.

Ο Γκέρεμι αναφερόμενος στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας τόνισε: «Είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ με το νέο γήπεδο που ετοιμάζει θα περάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο. Σίγουρα αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τελική μου απόφαση να πω το «ναι» και να έρθω στη Λάρισα».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΑΕΛ: «Οι στόχοι μου είναι η ομάδα να είναι στο φινάλε του πρωταθλήματος στις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο κ. Πηλαδάκης μου εξήγησε τη φιλοσοφία του συλλόγου και από αυτά που είπε με έπεισε να έρθω στη Λάρισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου