Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Βαρέθηκα!»

Το νέο «κόσμημα» της ΑΕΛ, το AEL FC Arena, ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στο κοινό την Τρίτη , με τον Κώστα Πηλαδάκη να ξεναγεί περήφανα κόσμο και εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γήπεδο.  «Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως από αυτό που είχαμε πέρυσι με μια μακέτα και μετά 14 μήνες βλέπουμε αυτό το αριστούργημα δεν έγινε αναίμακτα, ούτε το κράτος το έκανε. Εγινε με θυσίες και πρέπει να αποπληρωθεί, τίποτα δεν γίνεται χαριστικά, τα έχετε ακούσει τα παράπονά μας», τόνισε, μιλώντας στον Sentra 103,3.
«Είμαι πολύ περήφανος σαν άνθρωπος και εκκλήσεις δεν κάνω. Αν θεωρούν ότι αυτό που κάναμε εδώ αξίζει ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε λόγια, ούτε τίποτα. Εγώ βαρέθηκα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος και μπούχτισα», ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την πολιτεία ενώ πρόσθεσε: «Η πολιτεία το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει τη διαδικασία και να διευκολύνει τη γραφειοκρατία. Γιατί για να εκτελέσεις ένα τέτοιο έργο χρειάζεται πολλές άδειες».
Το νέο στολίδι των «βυσσινί» αναμένεται να επισκεφτούν το απόγευμα περίπου 15.000 φίλοι της ομάδας, ώστε να θαυμάσουν από κοντά το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από τον Μάιο του 2009. «Εχουν γίνει πράγματα που δεν προβάλλονται, όπως το φωτοβολταϊκό στο σκέπαστρο», ανέφερε ο Πηλαδάκης.
Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η έναρξη του τελετουργικού των εγκαινίων, που θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή και Πάνο Μουζουράκη.
Ο Κώστας Πηλαδάκης σε ερώτηση για τη διάθεση των εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους εξήγησε πως «ως φιλοσοφία θέλουμε να δίνουμε εισιτήρια σε όλες τις ομάδες. Στα πρώτα παιχνίδια μας όμως δεν ξέρω αν θα δώσουμε. Θέλουμε απλώς να σιγουρευτούμε πως αυτό το γήπεδο έχει μια ασφαλή προσέγγιση, θέλουμε να έχουμε μηδενίσει κάθε πιθανότητα, να μη ρισκάρουμε το παραμικρό με κάθε ανεγκέφαλο που ίσως νομίζει πως μπορεί να έρθει εδώ».
Οσο για το επόμενο όνειρο του προέδρου της Λάρισας; «Είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επαναστατική ιδιότητα της ομάδας. Να πρωταγωνιστούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ήταν η πρώτη ομάδα περιφέρειας που πήρε πρωτάθλημα και είναι η πρώτη τώρα με τέτοιο γήπεδο - βέβαια έχει κάνει και ο Πανόπουλος πριν χρόνια άλλων προδιαγραφών - να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου