Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα ποδοσφαιριστών ΑΕΛ: Έχουμε γίνει αποδέκτες σκληρής κριτικής

Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ με αφορμή του πανό που αναρτήθηκε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουμε βιώσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και έχουμε γίνει αποδέκτες σκληρής κριτικής και ενεργειών, που υπήρξαν μειωτικές τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την ανθρώπινη υπόστασή μας. Συμβιβαστήκαμε με κύριο γνώμονα την ενότητα που τόσο ανάγκη έχουμε, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την πορεία της ομάδας μας, αλλά δεν τις αποδεχτήκαμε.
Πολύ περισσότερο, όμως, όταν αυτές οι αντιδράσεις εκφράζονται ανυπόγραφα και με τρόπο που προσβάλλουν το πιο ιερό πρόσωπο στη ζωή του κάθε ανθρώπου, δεν μπορούμε να τις αποδεχτούμε σε καμία περίπτωση. Τους αφήνουμε, λοιπόν, στην ανωνυμία τους και στη μειοψηφία τους.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στην πλειοψηφία των φίλων της ΑΕΛ που στηρίζουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου