Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Ταύρος" ο Αμπουμπακάρι

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι που διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ. Νέο πρόβλημα με Κανόμπιο. Τα δεδομένα με Καπό και το ταξίδι στην Ελλάδα.
Οι μεταγραφικές κινήσεις των βυσσινί θα είναι αρκετά προσεκτικές τον Γενάρη, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να την πατήσει όπως άλλες σεζόν.
Αυτό φάνηκε με τις μεταγραφές των Μελίσση και Αμπουμπακάρι, δυο παικτών που μπορούν άμεσα να προσφέρουν στην ομάδα.
Ο Αφρικανός άσος ειδικά έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις που έκανε με την ΑΕΛ και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και στο βασικό σχήμα.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μελίσσης είναι πιο πίσω σε φυσική κατάσταση και ίσως χρειαστούν λίγες ημέρες για να βρει τον καλό του εαυτό.

Τα άσχημα νέα πάντως ήρθαν από τον Κανόμπιο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι και η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Ρομέου μέρα με την μέρα ανεβάζει στροφές και έτσι δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Φαίακες.

Τέλος με τον Καπό διαβάσατε και εχθές ποια είναι η κατάσταση. Εμείς να προσθέσουμε επίσης το γεγονός πως δεν αποκλείεται ο 30χρονος άσος να βρεθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή και να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΛ το Σάββατο το μεσημέρι. Αν όλα πάνε καλά τότε θα γίνει προσπάθεια να υπογράψει, αν όχι δύσκολα θα παρθεί το ρίσκο για συμφωνία (ο παίκτης θέλει 120.000 ευρώ ντούκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου