Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επίσημα στην ΑΕΛ ο Καβακάς


Μετά και τη σημερινή (16/6) καθοριστική συνάντηση του με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Τίμος Καβακάς θα κάθεται και επίσημα πλέον στον πάγκο των «βυσσινί» δίπλα στον Κρις Κόουλμαν.Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσης, έκανε γνωστή την επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόουλμαν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Τίμος Καβακάς».
Ο νέος βοηθός του Κόουλμαν γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1972 στη Θεσσαλονίκη και έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής για 16 χρόνια, αγωνιζόμενος σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με τις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Καβάλας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Λεωνιδίου, του Πατραϊκού, της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, του Μακεδονικού Νεάπολης και του Αετού Σκύδρας.
Από την τελευταία ξεκίνησε και τη σταδιοδρομία του στην προπονητική το καλοκαίρι του 2009. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στη Βέροια, η οποία υπό την καθοδήγησή του εξασφάλισε την άνοδό της στη Β' Εθνική (2009-10), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στον Πλατανιά Χανίων, τερματίζοντας στην 5η θέση του Νοτίου Ομίλου της Γ' Εθνικής.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος τους τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ, ο Τίμος Καβακάς είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είναι μεγάλη τιμή, πρόκληση και ευθύνη να είμαι μέλος ενός συλλόγου με ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως και να συνεργαστώ με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και υψηλού επιπέδου.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κύριο Κόουλμαν, όσο και τον κύριο Κώστα Πηλαδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω, από το δικό μου πόστο, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου