Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Επιστροφή στις προπονήσεις


Η πασχαλινή άδεια ολοκληρώθηκε και οι «βυσσινί» επέστρεψαν τη Δευτέρα το απόγευμα και πάλι σε ρυθμούς προπόνησης. Το απουσιολόγιο του Γιάννη Παπακώστα ήταν λευκό, καθώς όλοι οι παίκτες του ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους και επέστρεψαν στην ώρα τους από την άδεια που τους είχε δοθεί.

Με το πρωτάθλημα να πλησιάζει στην ολοκλήρωση του η ΑΕΛ ψάχνει στις δυο εναπομείνασες αγωνιστικές τον ένα βαθμό που θα της ανανεώσει εκ νέου το εισιτήριο της Σούπερλιγκ. Ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν μπορεί να υπολογίζει για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, με τον Πανιώνιο, τον τραυματία Χουαν Βελάσκο. Καθώς η θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν του επέτρεψε να μπει ούτε τη Δευτέρα σε ρυθμούς κανονικού προγράμματος και περιορίστηκε σε ατομικό.

Το πρόβλημα του Χουάν Βελάσκο είναι και το μοναδικό που απασχολεί τον Έλληνα τεχνικό, αφού είδε τους Ιγκλέσιας και Αμπουχατζίρα να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία των «βυσσινί» θα συνεχιστεί την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση, στις 18:00, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου