Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Παπακώστας: Σημαντική νίκη


Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Λάρισας κόντρα στον Εργοτέλη ο Γιάννης Παπακώστας, η οποία όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς «ήρθε ως συνέχεια της πολύ καλής εμφάνισης στον αγώνα με την ΑΕΚ». Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι δίκαια ηττήθηκε 1-0 η ομάδα του στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στο «Αλκαζάρ».

Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών στη Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα:

Γιάννης Παπακώστας (Λάρισα): «Πήραμε το αποτέλεσμα, κάτι που είναι σπουδαίο. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Νίκος Καραγεωργίου (Εργοτέλης): «Μας έλειψαν 4-5 παίκτες όπως ο Ζούνιορ, ο Ρομάνο ο Βερπακόφσκις και ο Βίσιο, που στον πρώτο γύρο τραβούσαν την ομάδα. Αυτό δεν υποβαθμίζει τη νίκη της Λάρισας, ούτε αποτελεί δικαιολογία», ανέφερε αρχικά.

«Πρέπει να κερδίσουμε κάποια ματς, ώστε να σωθούμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να δείξουμε σθένος και παλικαριά για να το κερδίσουμε και να φύγουμε από αυτή τη δύσκολη θέση που εμείς φέραμε την ομάδα. Καλή τύχη στη Λάρισα από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου