Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

«Χαλάει» του Φατί!


Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση Φατί για τη Λάρισα. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μερικές μέρες ακόμα περιθώριο για να δώσει την τελική του απάντηση κάτι που δεν έγινε δεκτό, λόγω της πίεσης του χρόνου.

O Γάλλος αμυντικός μέσος, είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της Λάρισας και να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και φεύγοντας για το ταξίδι της επιστροφής, έδειχνε αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που είδε.

Οι «βυσσινί», οι οποίοι βιάζονται να κλείσουν κάποιες «τρύπες» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, έδωσαν προθεσμία στον 24χρονο ποδοσφαιριστή να απαντήσει μέχρι σήμερα το απόγευμα. Αντ’ αυτού όμως ο Φατί ζήτησε κάποιες μέρες παράταση για να πάρει την τελική του απόφαση, εξέλιξη που δεν ικανοποίησε τους διοικούντες την ΠΑΕ, η οποία ουσιαστικά μετέφερε στον παίκτη την άποψη ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Μετά την σημερινή εξέλιξη, κάποιοι θεωρούν ότι το κεφάλαιο Φατί έκλεισε οριστικά για την Λάρισα και η ομάδα θα στραφεί σε άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η απάντηση της ΠΑΕ προς τον παίκτη, είναι μια κίνηση στρατηγικής, για να «πιέσει» με τον τρόπο της τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου