Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μανταίος: «Μια ανάσα από τον Φατί»!


Κοντά στην απόκτηση του Ρικάρντο Φατί βρίσκεται η Λάρισα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μανταίος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πριν από μερικούς μήνες κανείς δεν πίστευε ότι παίκτες όπως ο Κανόμπιο, ο Φατί και ο Χέργουντ θα ερχόντουσαν στην ΑΕΛ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της θεσσαλικής ομάδας. «Όλα αυτά οφείλονται στη φήμη που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια και το εγχείρημα του νέου γηπέδου», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Μανταίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

- για την υπόθεση του Ρικάρντο Φατί: «Εδώ και ένα μήνα παλέψαμε αυτή την υπόθεση και έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν από τη συνεργασία με τον Φατί. Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας. Πριν από μερικούς μήνες κανείς δεν πίστευε ότι παίκτες όπως ο Κανόμπιο, ο Φατί και ο Χέργουντ θα έρχονταν στην ΑΕΛ.

Ωστόσο, όλα αυτά οφείλονται στη φήμη που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια και το εγχείρημα του νέου γηπέδου. Αυτά τα στοιχεία φέρνουν αυτούς τους παίκτες στη Λάρισα. Όσον αφορά τον Φατί, είμαστε πολύ αισιόδοξοι και δεν κρύβουμε ποτέ τίποτα. Δεν νομίζω ότι ο παίκτης θα βρει εδώ κάτι που δεν θα του αρέσει. Ο κ. Παπακώστας είναι πολύ επικοινωνιακός και θα βοηθήσει πολύ αυτό το κομμάτι. Με τη Ρόμα υπάρχει συμφωνία για αγορά ποσοστού, αν και υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό. Θέλουμε ο Φατί να εγκρίνει αυτά που θα δει, όμως χρειάζεται να του εξηγήσουμε μερικά πράγματα για την ομάδα και την πόλη
».

- για το θέμα του επιθετικού: «Μια ακόμη πολύ μεγάλη υπόθεση. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι περιμένουμε ένα φαξ με την υπογραφή του παίκτη, αφού οι εκπρόσωποί του μάς έχουν πληροφορήσει ότι δεν θα χαλάσει η συμφωνία. Νομίζω ότι με τον Χέργουντ δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο και θα δυναμώσει την επίθεσή μας. Χθες το απόγευμα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι είναι κοντά στην Μπλάκπουλ και αυτό το πράγμα μας άγχωσε. Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πιστεύουμε ότι σήμερα θα πει το «ναι». Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στη Νιούκαστλ (15 συμμετοχές και πέντε γκολ) και στη συνέχεια επέστρεψε στην Άστον Βίλα για να διεκδικήσει θέση βασικού, αλλά τραυματίστηκε και αυτό λειτούργησε υπέρ μας. Ψάχναμε να βρούμε με τέτοια ευκαιρία, ταυτόχρονα με την καθυστέρηση του Κουζέν. Κινηθήκαμε σχετικά γρήγορα και αν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές σήμερα ή αύριο, θα είναι ρεκόρ για την ΑΕΛ. Στο παρελθόν είχαμε πάρει παίκτες στην παράταση της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, μπορούν οι παίκτες να προσαρμοστούν να μάθουν την ομάδα και να προετοιμαστούν καλύτερα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου