Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Στο «σφυρί» ο Ιγγλέσιας


Η Α.Ε.Λ. πήρε την απόφαση να παραχωρήσει παίκτες που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα ή να γλιτώσει η ομάδα κάποια συμβόλαια, μια και η περίοδος που αρχίζει είναι δύσκολη οικονομικά για όλες τις ομάδες και μπορεί οι διάφοροι μάνατζερ να γράφουν ότι ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για παίκτες, αλλά μάλλον το κάνουν για να εξυπηρετήσουν «πελάτες» τους, προκειμένου να βρουν ομάδες του εξωτερικού.

Μετά τον Τουάμα (συμβόλαιο 245.000 ευρώ ετησίως) και τον Σίμιτς (200.000 ευρώ) η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είχε αντίρρηση να παραχωρήσει τον Ιγγλέσιας, αρκεί να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, αφού κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Το ποσό για τον Ιγγλέσιας είναι υψηλό, γιατί υπάρχει μεγάλη πίστη στην αξία του παίκτη που φέτος έχει συμβόλαιο 170.000 ευρώ.

Αν δεν βρεθεί πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα που απαιτεί η Α.Ε.Λ., τότε ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει κανονικά.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Ναΐμ Ααράμπ θα συνεχίσει σε ομάδα του Βελγίου, αρκεί να φέρει μία πρόταση της τάξης των 60.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιό του είναι χαμηλό (οι πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης για να μείνει θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής).

Τέλος, από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. μας έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιο του Σερεμέτ τελείωσε και ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στη Γαλλία βρίσκεται από χθες ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας, όπου παρακολούθησε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος (πληροφορίες θέλουν την αναμέτρηση Λανς – Οσέρ), ενώ θα έχει συζήτηση και με μάνατζερ για αριστερό χαφ.

Στη συνέχεια θα πάει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου ίσως δει παιχνίδι και εκεί (Ίντερ-Κιέβο), ενώ αργότερα θα δει και προπονητικό κέντρο για φιλικά παιχνίδια.

3 σχόλια:

  1. ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ .... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA LEEI O LAZAROS!!DIW3TOUS K FERE 37ARHDES NA PEZOUME GIA 50 LEPTA OXI 90 ANTE PILA!!!KOIMISOU AGORINA M

    ΑπάντησηΔιαγραφή