Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πάτησε Λάρισα ο Φατί...

Ο Ρικάρντο Φατί βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα κι όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της μεταγραφής του από την Ρόμα στην ΑΕΛ έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος (ο οποίος αγωνίζεται με ευκολία και ως στόπερ) έφτασε στις 4 τα ξημερώματα στην Ελλάδα και λίγο μετά τις 3 μ.μ. στελέχη της ΠΑΕ και εκπρόσωποι του Τύπου, τον υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο Imperial, όπου και κατέλυσε.

Στην πορεία της ημέρας θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, θα περιηγηθεί στην πόλη, ενώ θα έχει και συνάντηση με τον προπονητή των «βυσσινί», Γιάννη Παπακώστα.

Πρόκειται για μια διαδικασία την οποία ο ίδιος έχει ζητήσει πριν βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του, δεδομένου ότι σε οικονομικό επίπεδο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό.

Σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου δεν υπάρχει κάποια ασφαλής πληροφορία, ωστόσο το γεγονός ότι η ΑΕΛ συμφώνησε με τη Ρόμα να προχωρήσει σε αγορά μέρους των δικαιωμάτων του (απ’ όσο γνωρίζουμε), μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι ο Φατί θα ενταχθεί στην ΑΕΛ τουλάχιστον για 2-3 χρόνια.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για παρουσία του Γάλλου άσου στην απογευματινή προπόνηση, αφού δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ως τότε (7 μ.μ.) η διαδικασία απόκτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου