Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

Στις 30 Απριλίου του 2011 στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Στο νέο γήπεδο της Λάρισας θα διεξαχθεί το φιλικό της Εθνικής ομάδας με τον Καναδά (9/2/2011).
 Ακόμη το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να καλύψει τη νοσηλεία του Αλέξανδρου Τζιόλη, καθώς επίσης τα λοιπά έξοδα που απαιτούνται για το πρόγραμμα αποκατάστασης του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις του διοικητικού συμβούλιου της ΕΠΟ:

Εγκρίθηκε η απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας με θέμα «Ορισμός Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών FIFA 2011». Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Γ., στην FIFA είχαν προταθεί οι εξής διαιτητές και βοηθοί διαιτητή:

Διεθνείς Διαιτητές
Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου), Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας), Καλόπουλος Δημήτριος (Μακεδονίας), Παμπορίδης Βασίλειος (Κιλκίς), Σπάθας Ηλίας (Πειραιά), Τριτσώνης Σταύρος (Αθήνας), Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου).

Διεθνείς Βοηθοί
Μποζατζίδης Δημήτριος ( Μακεδονίας), Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας), Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών), Βασιλειάδης Λεωνίδας (Μακεδονίας), Πάνου Χρήστος (Αιτωλοακαρνανίας), Τρύφωνας Σπυρίδων (Κέρκυρας), Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας), Μπαλτάς Χρήστος (Αχαΐας), Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου).

Διεθνείς Διαιτητές Ποδ/ρου Σάλας
Ζησιμόπουλος Δημήτριος, Σταμούλης Επαμεινώνδας

Γυναίκες Διεθνείς Διαιτητές
Μήτση Ευθαλία (Πειραιά), Κασκαντίρη Ευγενία (Δυτ. Αττικής), Μπούμπουρη Κωνσταντίνα (Ευρυτανίας), Λαμπαδαρίου Ελένη (Πειραιά), Αντωνίου Ελένη (Ανατ. Αττικής).

Γυναίκες Διεθνείς Βοηθοί
Κουρομπίλια Χρυσούλα (Καρδίτσας), Κουτσουμπού Παναγιώτα (Πειραιά), Γκόγκου Στυλιανή (Μακεδονίας), Φώσκολου Ουρανία (Πειραιά), Τσαγγάρη Νεκταρία (Μακεδονίας).

-Εγκρίθηκε η Χορηγία του ΟΠΑΠ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Πρωταθλητές του αύριο» για τις αγωνιστικές σεζόν 2010-2011, 2011-2012.

-Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011 ορίστηκε στις 30/4/2011 στο ΟΑΚΑ.

-Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με τον Καναδά (9/2/2011) ορίστηκε στο νέο γήπεδο Λάρισας και με την Πολωνία (29/3/2011) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

-Τέλος, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να καλύψει τη νοσηλεία του Αλέξανδρου Τζιόλη, καθώς επίσης τα λοιπά έξοδα που απαιτούνται για το πρόγραμμα αποκατάστασης του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου