Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Pregame: Ατρόμητος – Λάρισα (04/01, 17:15)

Στο Περιστέρι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το 2011 Ατρόμητος και Λάρισα, την Τρίτη (04/01) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να ξεκινήσουν στον δεύτερο γύρο την αντεπίθεσή τους για να απομακρυνθούν από αυτή και να παραμείνουν στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την Τρίτη την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να μπει η ομάδα του με το δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου δεν θέλει η θέση της Λάρισας να καθησυχάσει τους παίκτες του, καθώς θεωρεί ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, στο κομβικό σημείο που θα πρέπει να δείξουν ότι αλλάζουν στόχους.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών προετοίμασε και ο Γιερν Άντερσεν τη Λάρισα. Ο Νορβηγός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΛ και τους Τσοντοφάλσκι και Μετίν και ελπίζει το 2011 να ξεκινήσει αγωνιστικά με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του, πανηγυρίζοντας ένα τρίποντο. Ένα τρίποντο που θα τονώσει την ψυχολογία των Βυσσινί στην προσπάθειά τους για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αυτοί λείπουν:
Ατρόμητος:
Ιτάνζ
Λάρισα: -

ΣΦΥΡΙΖΕΙ: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: Novasports 2
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, 17:15

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ατρόμητος:
Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Καραλής, Ολιβέιρα, Τάτος, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Καμαρά, Σαμπού, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Μπάλας, Αθανασίου.

Λάρισα: Αμπάρης, Σωτηρίου, Τσοντοφάλσκι, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Ταλ, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Πούρι, Σίμιτς, Τσιμπάμπα, Μπλάζεκ, Κουζάν, Καρανίκας, Σιατραβάνης, Κανόμπιο, Μετίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου