Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ

1.    Παλεύουμε για τη σωτηρία μας. Χαλαρώματα στην αμυντική γραμμή δεν επιτρέπονται και τις περισσότερες φορές πληρώνονται.
2.    Αν δεν το καταλάβαμε όλοι, πάμε για τη ΝΙΚΗ σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και ειδικά απέναντι σε αντίπαλο με τον ίδιο στόχο. Αυτό ας το βάλουμε καλά ΟΛΟΙ στο μυαλό μας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.
3.    Όλη η ομάδα παλεύει μαζί για τη σωτηρία: προσωπικές φιλοδοξίες και διακρίσεις δεν χωράνε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Υπάρχει μόνο ο κοινός σκοπός και όλοι δουλεύουμε γι’ αυτό…και οι πάσες πάνε σε αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στην επιτυχία.
4.    Κώουτς, είπαμε παίζουν οι ψυχές και οι δυνάμεις και όχι τα ονόματα ή τα συμβόλαια. Εδώ που βρισκόμαστε χρειαζόμαστε καμικάζι αποφασισμένους να πετύχουν με όλες τους τις δυνάμεις. Και να δούμε επιτέλους και το νέο, άφθαρτο αίμα που φέραμε αν μπορεί να μπει και να βοηθήσει.
5.    Προσκυνημένοι καρπαζοεισπράκτορας δημοσιοσχετίστες ελάτε τώρα στην «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» να καταλάβετε πόση είναι η πραγματική “απόσταση” που μας χωρίζει…
6.    Η  ιστορία έγραψε Αστέρας Τρίπολης –ΑΕΛ 1-1 και θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικά. Έστω από μια άλλη στιγμιαία επιλογή δική μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου