Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Πιστέψτε το»

Στην Λάρισα δεν καταθέτουν τα «όπλα» παρά την δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα. Ο Νίκος Κωστένογλου επιχείρησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Τετάρτης (02/03).

«Πιστεύω στις δυνατότητές σας. Είστε καλοί ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να το πιστέψετε και εσείς. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να το πιστέψετε. Εχουμε ακόμα ελπίδες να διεκδικήσουμε την παραμονή μας, θα πρέπει όμως να κερδίσουμε οπωσδήποτε το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Η ομιλία αυτή φαίνεται πως επηρέασε τους παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Δημήτρης Πλιάγκας, αλλά και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ειδικά ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου τρόμαξε το προπονητικό τιμ καθώς σε ενδεχόμενη απουσία του θα έμεναν με μόλις δύο κεντρικούς μέσους. Οι τραυματισμοί ευτυχώς αποδείχτηκαν επιπόλαιοι και δεν εκφράζεται ανησυχία για τον κυριακάτικο (06/03) αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου