Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο αγνοούμενος Τσιμπάμπα και τα προβλήματα

Παραμένει αγνοούμενος ο Ζοέλ Τσιμπάμπα που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στην Λάρισα. Εκτός αυτού όμως, ο Νίκος Κωστένογλου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ακόμα. Ο Γιαν Μπλάζεκ δύσκολα θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενώ αμφίβολος είναι ο Αλεξάντερ Σίμιτς που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Για τον Κογκολέζο επιθετικό υπάρχει ανησυχία αφού δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις εδώ και τέσσερις ημέρες και κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται και πότε θα επιστρέψει. Μάλιστα, ούτε ο εκπρόσωπος του έχει καταφέρει να επικοινωνήσει και κατά συνέπεια η καριέρα του στην ΑΕΛ λογικά έχει ολοκληρωθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπλάζεκ δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο του μετά την κάκωση που είχε υποστεί. Ο Σίμιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ίσως να μην προλάβει το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την μεριά των Ρομέου και Κατσιαρού. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Κωστένογλου που θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου