Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

«Θα κάνουμε προσεκτικές κινήσεις»


Προσεκτικά και χωρίς βιασύνη είναι αποφασισμένη να κινηθεί η Λάρισα στο μεταγραφικό παζάρι, όπως τόνισε ο προπονητής της, Γιάννης Παπακώστας, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία». Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στους Ταυλαρίδη και Μακίνουά αλλά και το τελευταίο απόκτημα των «βυσσινί», Κανόμπιο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που ήρθαν σε καλή κατάσταση και γενικά στις προπονήσεις τα δίνουν όλα. Δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο και οι προπονήσεις εξελίσσονται όπως θα ήθελα. Τελικά θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα αν και είχαμε προγραμματίσει δύο. Νομίζω ότι δεν ήταν υπαιτιότητα κανενός ότι αναβλήθηκε το φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών παρά μόνο της... κληρωτίδας που μας χάλασε τα σχέδια», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα «νέα» μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ, τόνισε: «Ο Ταυλαρίδης πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία του ενώ ο Μακίνουα σε δέκα περίπου μέρες θα είναι έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και πιστεύω σιγά-σιγά να μπαίνει και στα παιχνίδια».

Τέλος για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν, είπε: «Αυτή τη στιγμή εκεί που έχουμε δώσει βαρύτητα είναι στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ενώ θα πάρουμε άλλους δύο ή τρεις παίκτες. Εξετάζουμε περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες γιατί θέλουμε να πάρουμε καλούς παίκτες και όχι να κάνουμε μεταγραφές απλά για να κάνουμε. Και η κάθε κίνηση πρέπει να είναι προσεχτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου