Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Καρδιοχτύπησαν με Ρομέου

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε η προετοιμασία των «βυσσινί». Με το βάρος να πέφτει για άλλο ένα απόγευμα στην τακτική ο Γιάννης Παπακώστας ετοιμάζει την ομάδα του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να λείπουν τα φιλικά, καθώς ο Γιώργος Δώνης ακύρωσε το φιλικό της Δευτέρας, δεν λείπει όμως το πάθος και τα … «θύματα».

Μετά τους Τσιλούλη και Ελευθεριάδη άλλος ένας «μικρός» τέθηκε προσωρινά εκτός μάχης. Ο Βασίλης Ρέντζας μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η διάγνωση έδειξε τράβηγμα. Κάτι παρόμοιο με τον Κώστα Ελευθεριάδη, ο οποίος μαζί με τον Σωτήρη Τσιλούλη ανεβάζει και πάλι ρυθμούς. Κι αν οι τραυματισμοί των νέων δεν ανησυχούν τον Γιάννη Παπακώστα όταν είδε το Ρομέου να πέφτει στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Σίμιτς σίγουρα καρδιοχτύπησε. Πάνω σε μια κόντρα ο Σίμιτς πάτησε τον Ρομέου στον αστράγαλο με τον τελευταίο να σωριάζεται στο έδαφος και να φωνάζει πως γύρισε ο αστράγαλος του. Τελικά το χτύπημα δεν αποδείχτηκε τόσο σημαντικό όσο έδειξε αρχικά και μετά τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως και στην πρωινή προπόνηση έτσι και το απόγευμα ο τεχνικός της ΑΕΛ δούλεψε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του αυτή τη φορά όμως σε δίτερμα στα ¾ του γηπέδου. Έτσι μετά την πρωινή θεωρία ήρθε η απογευματινή πράξη με τον Γιάννη Παπακώστα να δείχνει ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών του. Φυσικά δεν θα έχει τη δυνατότητα να δει αν όλα αυτά που δουλεύει περνάνε στην ομάδα του, έστω και σε μια φιλική αναμέτρηση. Για το λόγο αυτό θα γίνει οικογενειακό δίτερμα το απόγευμα της Κυριακής, με τους «βυσσινί» να παίρνουν το πρώτο τους ρεπό το πρωί της ίδιας μέρας.


http://www.sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου