Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

«Χάλασε» του Ταλ, 3.200 τα διαρκείας


Δεν απάντησε ο Ιμπραήμ Ταλ εντός της προθεσμίας που του είχε δώσει η Λάρισα (μέχρι την Παρασκευή) και πλέον η θεσσαλική ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους στόχους. Σε πολύ καλούς ρυθμούς η κίνηση των διαρκείας, δανεικός στη Σαρλερουά παραχωρήθηκε ο Ααράμπ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έδειξε ιδιαίτερα «ζεστός» για την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και η Λάρισα δεν έδειξε διάθεση να τον περιμένει επ’ αόριστον. Πλέον, οι «βυσσινί» εξετάζουν άλλους υποψηφίους για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του αμυντικού χαφ.

3.200 φίλαθλοι της ΑΕΛ ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή που έληγε η προθεσμία, ποσοστό εξαιρετικό αν σκεφτεί κανείς ότι τα περυσινά διαρκείας ήταν 4.000. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης έχει θέσει ως στόχο να πουληθούν πάνω από 7.000 και μέχρι στιγμής η κίνηση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Δανεικός για ένα χρόνο παραχωρήθηκε στη Σαρλερουά ο Ναΐμ Ααράμπ, με τη Λάρισαν να εισπράττει 80.000 ευρώ. Η βελγική ομάδα ήταν προσωπική επιλογή του 22χρονου αμυντικού, αφού του έδωσε εγγυήσεις ότι θα πάρει θέση βασικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου