Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

"Τουμέρ το ταξίδι συνεχίζεται, μείνε κοντά μας..."


Την επιθυμία τους να παραμείνει ο Τουμέρ Μετίν στην Λάρισα και τη νέα αγωνιστική περίοδο εξέφρασαν με "βροντερό" τρόπο οι οπαδοί των "βυσσινί", οι οποίοι στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό έδειξαν την αγάπη τους προς τον διεθνή Τούρκο άσο με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

"Τουμέρ, το ταξίδι συνεχίζεται. Ολοι εμείς σε θέλουμε μαζί και στο νέο μας γήπεδο", ήταν τα λόγια που …αποτυπώθηκαν πάνω σε ένα αρκετά μεγάλο πανό των οπαδών της Α.Ε.Λ. και το οποίο ήταν γραμμένο στη μητρική γλώσσα του Τούρκου ποδοσφαιριστή των Λαρισαίων.

Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. έχει ιδιαίτερη αδυναμία προς τον έμπειρο επιθετικό και δεν διστάζει να το δείχνει ούτε στιγμή.

Από την πλευρά του ο Τουμέρ Μετίν έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος από αυτή την πράξη των φίλων του λαρισινού συλλόγου, την στιγμή που οι πληροφορίες λένε ότι ίσως το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό να ήταν το τελευταίο του 35χρονου επιθετικού με την "βυσσινί" φανέλα...

Στο γήπεδο όμως υπήρχε και ένα δεύτερο πανό, το οποίο απευθυνόταν στους Ηλία Κυριακίδη και Νίκο Νταμπίζα και το οποίο έγραφε τα εξής:
"Ηλία, Νίκο, το ταξίδι συνεχίζεται όλοι μαζί τη νέα χρονιά στο νέο γήπεδο". Όσον αφορά την περίπτωση του νεαρού ανυντικού μέσου τα πράγματα δεν είναι τόσο μπερδεμένα, αφού ναι μέν αρκετές ομάδες τον έχουν στη "λίστα" τους και η διοίκηση της Α.Ε.Λ. ακόμα δεν τον έχει πλησιάσει για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο, κάτι όμως δε, που αναμένεται να γίνει μέσα στις προσεχείς ημέρες... Αντίθετα, ο διεθνής αρχηγός των Λαρισαίων, Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να συνεχίσει άλλο ένα χρόνο στην Α.Ε.Λ. και μετά να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μέσα στις επόμενες ώρες πάντως θα ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ της διοίκησης και των παικτών που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο και θα φανεί το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα του θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου