Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

«ΑΕΛ, γερά, πρωτάθλημα ξανά»


Είπαμε... Υποδοχή σε επιστροφή ομάδας από προετοιμασία σπάνια συναντάς. Τα μέλη του συνδέσμου «Athens club», όμως, ήταν εκεί. Και μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικά. Αποθέωναν ένα προς ένα όλα τα στελέχη της «βυσσινί» αποστολής και έστειλαν το δικό τους μήνυμα. «ΑΕΛ, γερά, πρωτάθλημα ξανά» ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα.

Το παραπάνω σύνθημα ακούστηκε επίσης και κατά την αναχώρηση (περίπου στη 1.20 π.μ. της Τρίτης) του πούλμαν που μετέφερε την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ηταν, μάλλον, το καλύτερο ξεπροβόδισμα για τους «βυσσινί». Να σημειωθεί πως με την αποστολή δεν ταξίδεψαν από την Ιταλία οι Ταλ και Μακίνουα (αμφότεροι είχαν άδεια και επιστρέφουν σήμερα), ενώ στην Αθήνα έμεινε εκμεταλλευόμενος το σημερινό ρεπό και ο Νίκος Νταμπίζας.

Ξημερώματα στη Λάρισα

Το ταξίδι από την Ιταλία με προορισμό την Αθήνα ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας από το Ακουι Τέρμε και κράτησε σχεδόν 10 ώρες, αφού η αποστολή της ΑΕΛ έφτασε στη Λάρισα στις 5.30 π.μ. της Τρίτης. Στο «Ελ. Βενιζέλος», πάντως, ο πρώτος που πέρασε την πύλη των αφίξεων ήταν ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν («τρελό» χειροκρότημα από το «Αthens club») και τελευταίος ο Αντώνης Βούζας (περίμενε τις αποσκευές του). Και ο τελευταίος γνώρισε την αποθέωση.

«ΑΕΛ, γερά, πρωτάθλημα ξανά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου